🚚 Livrare gratuită pentru comenzi de peste 300 Lei

Avem nevoie:

  • 1 kg carne de vită (de preferință din gât sau uger)
  • 1,5 kg carne de porc (spata)
  • 2 linguri de untură
  • 4 cepe
  • 4 catei de usturoi
  • 1,5 kg de cartofi
  • 370 ml de litchi
  • Sare
  • Piper negru măcinat
  • Ardei roșu măcinat
  • Chimen măcinat
  • Maghiran
  • Condimente pentru joc
  • 3 linguri de ulei de masă
  • 50 ml alcool alb

Abordare:

Prepararea cărnii:
Cu o zi înainte de gătit, curățați carnea și tăiați-o în cuburi. Carnea de vită și porc sunt asezonate cu o marinadă făcută din ulei, piper negru măcinat, chimen și usturoi zdrobit. Nu punem încă sare pentru ca carnea să nu se usuce.

Ceapă:
Tăiați mărunt ceapa și începeți să o fierbeți în untură. Trebuie sa tinem focul in ceaun la foc mic pentru ca ceapa sa nu se arda, altfel gulasul ar putea capata o aroma dulce.

Adăugarea de carne:
Cand ceapa este translucida adaugam carnea de vita si lasam sa se rumeneasca putin. Apoi adaugam piper rosu macinat, chimen, piper negru macinat, sare, piper de vanat si putin alcool alb, care va asigura fragilitatea si moliciunea carnii. Înăbușim carnea și adăugăm puțină apă dacă este necesar.

Cartofi:
În timp ce carnea de vită se tocă, tăiați unul sau doi cartofi în bucăți mai mici și adăugați în oală. Fierbeți carnea de vită aproximativ o oră până când se înmoaie aproape, apoi adăugați carnea de porc. Continuam sa fierbem pana cand carnea de porc este si frageda.

Completare:
Cand carnea de porc este semi-moale, adauga cartofii ramasi. Gatiti pana cartofii sunt complet moi, apoi adaugati lecho. Continuam gatirea pana incep sa fiarba primii cartofi si ingroasa tocanita.

Asezonare:
Între timp, tocați usturoiul. Nu o stoarcem ca sa nu-si piarda gustul. Cand totul este moale, adauga usturoiul si maghiranul. Nu mai gatim tocanita, doar lasam usturoiul si maghiranul sa se inmoaie.

Gulasul fiert preparat in acest fel este plin de arome si arome care se imbina perfect si creeaza o experienta unica pentru papilele tale gustative. Vă dorim poftă bună! Atunci când gătești un astfel de gulaș de ibric, poți folosi setul Party, pe care îl prezentăm mai jos.

Set de petrecere pentru o tocană perfectă

Cu setul de ceaun PartySet cu un volum de ceaun de 22 de litri, poți găti delicioase tocănițe, varză murată, perkelts și alte mâncăruri tradiționale precum piure, dulceață sau biscuiți. Este realizat din tablă de înaltă calitate, cu un strat rezistent la căldură. În pachet veți găsi un set complet fără a fi nevoie să achiziționați accesorii suplimentare.

Setul include:

  • 1 lighean pentru petrecere din fier (diametru 42 cm, înălțime 56 cm) cu acoperire rezistentă la căldură
  • Recipient de cenușă din fier
  • 1 buc coș de fier din două părți cu diametrul de 10 cm
  • Acoperiș de fier
  • Genunchi de fier
  • 1 ceainic inox 22 litri
  • 1 buc capac din otel inoxidabil
  • 1 oală din oțel inoxidabil
  • 1 frigarui de lemn (51 cm)

Observații importante: Atât bazinul, cât și accesoriile se vor încălzi în timpul utilizării, așa că folosiți întotdeauna o mănușă de cuptor! Stai departe de copii! Asigurați-vă că bazinul stă pe un teren ferm și plan! Nu folosiți într-un spațiu închis! Nu lăsați nesupravegheat în timpul utilizării!

Acest set vă permite să pregătiți o tocană perfectă pe care întreaga familie o va îndrăgi. Vă dorim multe succese culinare!